Groep 8
Groep 8
Groep 8
Groep 8

Welkom

Het is bijna zover! 

Over een poosje zit je bij ons op school.

Wij kijken er al naar uit, jij ook?

 

Om je goed voor te bereiden op de overstap naar het Twents Carmel College in Denekamp hebben we hier alle informatie voor je neergezet die in groep 8 al belangrijk voor je is. Wil je meer weten over de dagelijkse gang van zaken op onze school? Lees dan verder op de pagina 'leerlingen'.

 

Jouw voorbereiding op de brugklas

- Aan het eind van het schooljaar dat je in groep 8 zit, maak je kennis met je nieuwe (brug)klas. Tijdens deze middag leer je je klasgenoten en mentor kennen. Ook word je op de foto gezet, maak je een wachtwoord voor het computernetwerk van school aan en krijg je informatie mee naar huis over het installeren van de iPad en het bestellen van de boeken.

 

- Thuis bestel je samen met je ouders het boekenpakket voor het nieuwe schooljaar. Hier lees je hoe dat in zijn werk gaat.

- Voor een heel aantal vakken heb je volgend jaar een rekenmachine nodig. Kies uit de volgende modellen, zodat je zeker weet, dat jouw rekenmachine over alle benodigde functies beschikt:

  • Casio FX-82EX
  • Casio FX-82MS
  • Texas Instruments TI-30

 

- Wat je verder nog moet aanschaffen voor het nieuwe schooljaar lees je in het boekje dat je met de kennismaking meekrijgt.

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.